Retourneren

Retourneren? Neem de volgende stappen:

Stap 1 Lees hieronder of jouw product in aanmerking komt voor retournering en de voorwaarden.
Stap 2 Meld de lamp die je wil retouren aan via het onderstaande contactformulier. Vermeld hierbij je ordernummer en het product dat je wil retourneren.
Stap 3 Je ontvangt binnen 5/10 minuten na verzending van het contactformulier het retourformulier in de mailbox.
Stap 4 Vul online het retourformulier in of print deze uit, stop vervolgens het bovenste gedeelte van het retourformulier in de doos.
Stap 5 Verpak het product zorgvuldig in de originele verpakking. Plak het onderste gedeelte van het retourformulier op de doos en stuur het pakket retour.
Stap 6 Na ontvangst van het onbeschadigde product storten we het volledige bedrag van je retour terug op jouw rekening.

Retourformulier

 

*In verband met de drukte kan de afhandeling van jouw retour enkele dagen langer duren dan je van ons gewend bent, onze excuses voor het ongemak.

Heb je na ontvangst van de bestelling besloten dat je het wil ruilen of terugsturen? Op basis van onze algemene voorwaarden heb je met een particuliere bestelling recht om binnen 30 dagen de lamp retour te sturen. De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij de lamp al beschadigd is bij ontvangst of je de lamp afgeeft bij ons kantoor in Veenendaal. Nadat wij de lamp(en) zonder beschadigingen ontvangen hebben, storten wij het volledige bedrag van de lamp(en) op jouw rekening terug. Op zakelijke bestellingen vervalt standaard het recht op retour, zie kopje 'Zakelijke bestellingen retourneren?' onderaan de pagina.

 

Wanneer nemen wij een retour niet aan?

1. Producten die langer dan 30 dagen geleden zijn ontvangen.
2. Verstuur producten in de orginele verpakking. Verpak de producten origineel en vooral veilig. Verpak geen lampen of onderdelen los in een doos zonder lege ruimtes op te vullen. Als lampen of (harde) onderdelen bewegen in de doos kunnen deze met vervoer beschadigingen oplopen. Zorg voor geschikte opvulling van de doos zoals: papier of bubbeltjesplastic.
3. De geretourneerde producten incompleet zijn ontvangen. 
4. Op maat gemaakte, speciaal bestelde producten en zakelijke bestellingen.

 

Hoelang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Na het aanmelden van jouw herroeping heb je 30 dagen de tijd om de producten bij ons te laten bezorgen. Het is aan te bevelen om dit snel te regelen zodat jouw retour ook snel is afgehandeld.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort, uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van jouw retour. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten.

 

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij jouw product al beschadigd is bij ontvangst. Naast retour sturen is het terugbrengen van de lamp bij ons in Veenendaal ook mogelijk.

 

Zakelijke bestellingen retourneren?

Op zakelijke bestelling vervalt standaard het recht op retour. Wil je een product zakelijk bestellen en heb je twijfels over het product? Neem dan vooraf telefonisch contact met ons op over de mogelijke afspraken die we kunnen maken voor bezichtiging / retour.