Plafondlampen zijn er in vele soorten en maten. Bekijk hieronder ons aanbod, gebruik onze keuzehulp of gebruik de voorgestelde filters:

Plafondlampen

van 3036 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 3036 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een plafondlamp? Lampgigant.be heeft een grote collectie populaire plafondlampen. De trends van het moment zijn industrieel, zwart en modern.

Plafondlamp nodig voor in huis of op het werk? Van basis plafonnières tot opvallende design plafondlampen. Plafondlampen kunnen toegepast worden in de gang, kamer en bijvoorbeeld in het kantoor. Ook kan u een plafondlamp bestellen met de intentie voor een opvallende lamp voor in de woonkamer of slaapkamer.

Praktische plafonnière in de woning

Plafondlampen dienen meestal als praktisch lichtoplossing. In vergelijking / als vervanger van de hanglamp zit een plafonnière nooit in de weg. Vooral in de gang en de WC is een plafondlamp onvermijdelijk vanwege de beperkte hoogte. Alleen wanneer er sprake is van een bovengemiddeld hoog plafond kan er ook gedacht worden aan een hangende lamp. De collectie plafonnières is gigantisch uitgebreid in kleur en materiaal.

De praktische manier van verlichten is ook vaak efficiënt. Het ontwerp van de lamp gaat iets meer naar de achtergrond en de lichthoeveelheid naar de voorgrond. Hierbij heb je witte, glazen plafondlampen die een hoop licht creëren. Doordat dit type binnenverlichting minder poespas heeft en vooral een egaal lichtschaal omvat krijg je met minder wattage meer licht. Veel plafonnières zijn dan ook de witte plafondlamp met glas.

Goedkope spots voor op het plafond

Wil je met heldere lampjes bepaalde hoeken of attributen zoals schilderijen beter verlichten kijk dan eens bij de plafondspots. Naast dat je met plafondspots beter het licht kan sturen zijn de variaties in spots ook gemakkelijk. De keuze voor 1 klein spotje tot 4 in 1 lijn biedt mogelijkheden om verschillende soorten plekken te verlichten.

Heb je een laag plafond of vind je in het plafond verwerkt lampen mooi kijk dan eens bij de inbouwspots. Originele inbouwspots voor in een koof of in het gipsplafond in de woonkamer. De inbouw spotjes variëren in grootte van een doorsnede van 6 cm tot een doorsnede van 30 cm. Met de grote variant inbouwspots is het mogelijk om een winkelpui van 10 meter hoog te verlichten.

Bekijk ook eens de moderne plafondlampen! Plafondlampen design, LED of met een plafondlamp met bewegingsmelder? Bekijk het aanbod op Lampgigant.be