Groothandel verlichting

Account aanmaken

Heb je nog geen wederverkoper account? De klanten die hiervoor in aanmerking komen zijn bedrijven die dagelijks projecten inrichten voor hun klanten, te denken aan architecten, projectinrichters, installateurs, aannemers en hoveniers. Wij leveren niet aan andere webshops. Daarbij is het niet toegestaan om (product-)afbeeldingen van Lampgigant op eigen website te plaatsen.

Vul hieronder het aanmeldformulier in en ontvang op werkdagen binnen 1 uur je inloggegevens met direct toegang tot al onze wederverkoper voordelen:

 

Kies hieronder een ruimte voor jouw verlichting:

De verlichting van jouw bedrijf speelt een belangrijke rol in de uitstraling. De eerste indruk van de klanten wordt vooral bepaald door de uitstraling. Kies daarom verlichting die past bij jouw bedrijf. Verlichting heeft per type bedrijf een verschillend doel.

 

 

 

Populaire productcategorieën

  •  

 

Groothandel verlichting

Installateurs, projectinrichtes, standbouwers en andere professionele gebruikers helpen we graag verder met hun verlichting. Hierbij kan je profiteren van onze grote collectie van meer dan 15.000 lampen voor in woning en bedrijf. De meeste producten zijn hierbij direct op voorraad om een zo kort mogelijke levertijd te garanderen, ook wanneer het om grotere aantallen gaat.

Door onze grote collectie lampen voor bedrijfs- en woninginrichting kan je bij ons ook de lamp vinden voor unieke inrichtingen. Hierbij heb je bijvoorbeeld een ruime keus in lampen in gekleurde uitvoeringen zoals paars, groen en geel.

Onze lampen betrekken we uit Duitsland, België, Nederland, Litouwen en verschillende andere Europese landen. Daarnaast komen er kwalitatieve lampen en onderdelen uit Azië zoals China, Taiwan en India.